021/21-55-735 office@missistem.co.rs

O nama

MIS SISTEM DOO osnovan je 1991. godine, kao mala porodična firma, sa ciljem da se bavi trgovinom rezervnih delova za poljoprivrednu mehanizaciju.

Povećana tražnja na tržištu i kvalitetan radni kadar proširuju trgovinu i na samu poljoprivrednu mehanizaciju. Vremenom firma postaje glavni zastupnik za neke od najpopularnijih proizvođača poljoprivredne mehanizacije na ovim prostorima.

Novi izazovi na tržištu i postojeće znanje zaposlenih usmeravaju firmu u još jednom pravcu – 2009. godine osnovana je akreditovana mašinska laboratorija za ispitivanje i servisiranje industrijskih ventila kako u laboratorijskim uslovima tako i na terenu (ON SITE), prema SRPS ISO/IEC 17025. U periodu od 2009. godine pa do danas, neke od najvećih domaćih termoelektrana i energana postaju naši korisnici.

Reč koja opisuje našu firmu – multidisciplinarnost, dolazi do izražaja 2018. godine kada je osnovan novi odeljak firme, koji se bavi proizvodnjom i trgovinom drvene ambalaže (okvira za standardne i nestandardne palete, drvenih kutija…).

Sertifikati

error: Content is protected !!